Komplett bilvård i Stockholm

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka en tid? Kontakta oss på info@team1.se eller ring oss på 08-181033. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bilvård anpassad för ditt fordon

All vår personal här på TEAM1 är utbildad på professionell bilvård & bilrekond i Stockholm. I vår bilvård arbetar vi alltid med de nyaste och mest effektiva lackförseglingarna och kemikalierna på marknaden.

För att säkerställa vår totala kvalitet och för att kunna hålla korta leveranstider arbetar vi med ett kvalitetssäkringssystem samt kontinuerlig vidareutbildning av vår personal. Så långt det är möjligt använder vi miljöanpassade produkter och arbetsmetoder. Vi är godkända utan anmärkning av Miljö förvaltningen  i Stockholm.

Vi på TEAM1 i Stockholm hälsar alla såväl gamla som nya kunder varmt välkomna! Tveka inte att ringa och fråga specialisterna på TEAM1 om allt ifrån lackförseglingar, interiörservice och bilvårdsprodukter till saneringar av alla de slag.

Eller kom gärna förbi och hälsa på så ska vi berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bil!
Nya parkeringsbestämmelser i Västberga! Läs mer här

Allt för bilen

Vi erbjuder ett heltäckande program för att vårda och säkerställa andrahandsvärdet på din bil. Keramisk lackförsegling, interiörbehandlingar, motortvätt och helrekonditionering. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Kontakta oss

Vi på TEAM1 i Stockholm hälsar alla, såväl gamla som nya kunder varmt välkomna! Tveka inte att ringa och fråga våra specialister om en behandling som passar just din bil.

Telefon: 08-18 10 33

E-mail: info@team1.se

TEAM 1 Ceramic Coating™ Lackförsegling

Ceramic Coating™ är behandlingen för dig som inte vill, orkar, kan, har tid eller lust att vaxa och gno på bilen. Men ändå vill ha den snygg, lättskött och försäkrad mot onödig värdeminskning.

 

Vår lackförsegling  består av en keramisk nanolackförsegling med ännu blankare yta som gör din bil lättare att tvätta. Den ger en hårdare yta med mindre risk för tvättrepor.

 

Lämna in bilen hos oss, få tillbaka den samma dag. Få en snyggare bil utan jobb och besvär!

 

Ceramic Coating™ finns anpassad för både helt fabriksnya och begagnade bilar.

TEAM1 Lackskydd Basic™

När du söker ett prisvärt lackskydd! Passar alla lacktyper, även äldre lacker i normalt skick.


Ett lackskydd är en perfekt åtgärd inför försäljning av bilen. Resultatet blir så bra att det alltid går att räkna hem. 


Behandlingen uppfyller basbehovet för lackunderhåll. Den ger en högre glans och en tydlig förbättring av utseendet på din bil. Lackskyddet görs över dagen av välutbildad personal med specialmaskiner, för bästa resultat.

Vårt lackskydd tar bort svåra fläckar av tjära och dubbstänk. Dessutom gör behandlingen din bil mer lättvättad med ett mer långvarigt skydd än t.ex. en vanlig vaxning.

Interiör städning & rengöring

Med vår behandling Interiörrengöring, blir bilens interiör ren och fräsch!


Rengöring av bilens interiör och bagagerum, städning, dammsugning, fönsterputs, rengöring av gummimattor, plast, vinyl m.m. Traditionell rengöring av hela bilens interiör och bagagerum.

 

För dig som har en lätt nedsmutsad interiör rekommenderar vi en interiörstädning. Där ingår: Städning/rengöring av gummimattor, instrumentpanel och lättare dammsugning av kupé.

 

 

Har din bils interiör “blöta” fläckar efter exempelvis kaffe eller annan dryck, hund i bil eller liknande rekommenderar vi behandlingen Klädseltvätt & Interiörrengöring - läs mer i vår prislista

Sanering av skador

Vi har väl utarbetade metoder för att utföra olika typer av saneringar efter bl.a:

Stöld/vandalisering
(t.ex. glas, rök och blod)
Klotter
(t.ex. sprayfärg, spritpennor)
Brand
(t.ex. lackförändringar, röklukt, sot)
Nedfall
(t.ex. färg, industri, sot, cement)
Lukt
(t.ex. odörer, cigarettrök, djur)
Lackskador
(t.ex. kalknedfall,lackförändringar, repor)
Dekaler
(t.ex. borttagning)

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag på marknaden.

Innan du bokar tid för sanering hos oss, ta fram ditt skadenummer och kontrollera ditt självriskbelopp.

Strålkastarrenovering

Ibland behövs en lyktrenovering bl.a. för att din bil skall klara bilprovningens krav på klar ljusbild.


De flesta av dagens bilar använder sig av lyktor tillverkade i plast. Ibland händer det att dessa blir blekta av tidens tand och/eller slitna av väggrus och liknande.

I vissa fall kan även lyktorna bli försämrade om de rengörs med för starka rengöringsmedel o.s.v.
Detta löser vi genom att slipa och polera lyktorna i flera steg. De blir så gott som nya och du slipper köpa nya för dyra pengar.

GLASFÖRSEGLING

Regnavvisande glasbehandling som gör rutorna riktigt hala, det får vatten och smuts att försvinna innan de försämrar sikten. Dessutom förblir rutor som hålls fria från vatten renare, eftersom smuts inte fäster lika lätt på torra ytor.


Vi förseglar de 3 främre rutorna.

Motortvätt

En rengöring av motorutrymmet i din bil.

 

Vi täcker över känsliga delar och gör rent i motorutrymmet, insida huv m.m.

Vill du ha ännu bättre puts i din bils motorutrymme?
Beställ en motorvaxning - läs mer i vår prislista

Biltvätt

Rengör din bil på ett fackmannamässigt vis. Avfettning, högtryckstvätt av bilens kaross och under skärmar, schamponering för hand. Bilens karmar, dörrsidor och insteg rengöres, torkning för hand.