Solfilm Stockholm

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka en tid? Kontakta oss på info@team1.se eller ring oss på 08-181033. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Reducera solen i bilen med vår solfilm

Vi på TEAM1 har monterat solfilm i Stockholm sedan början på 90-talet och har således utvecklat en unik kunskap inom detta hantverksområde. För dig som är noggrann och har höga krav på utförande och finish, anlita TEAM1 för bästa resultat!

Högre komfort med solfilm

För passagerarna som sitter skyddade för solens värmande och irriterande strålar blir bilresan betydligt behagligare. Främst barn och djur som är extra känsliga har glädje av solskyddet. Även föraren och passagerare i framsätet blir inneklimatet bättre. Detta på grund av man kan minska obehagligt och skadligt drag från ventilationen eftersom klimatanläggningen i bilen inte behöver arbeta så hårt för att kyla.


Solfilm minskar risken för inbrott i bilen

Med mörka rutor får klåfingriga typer svårare att se vad som finns i bilen. Tänk på att stöldbegärligt gods som förvaras i bilen inte alltid ersätts av försäkringsbolagen. Med solfilm på rutorna ligger din packning, verktyg, kläder etc. betydligt säkrare än i en bil utan insynsskydd.


Solfilm ger ökad säkerheten i bilen

Skulle olyckan vara framme så kan solfilmen fungera som splitterskydd. Glasrutan hålls samman bättre. Man slipper glassplitter vilket kan rädda passagerarna från svåra skador. Kvälls och nattkörningen blir behagligare eftersom man slipper bli bländad av bakomvarande strålkastare.


Öka bilens andrahandsvärde med hjälp av solfilm

Ett solfilmsmontage från TEAM1 är ett snyggt och attraktivt tillbehör på alla bilar. Dessutom kommer troligen interiören vara i ett bättre skick än normalbilen eftersom den inte blivit utsatt för solens blekande strålar.

Solfilm ger dig och din bil ett bekymmersfritt solskydd och insynsskydd
Med solfilm på rutorna har du ett bekymmersfritt sol och insynsskydd. Inga skramlande eller kondensskapande plastskivor eller lösa solskydd med dålig kvalitet. Rengöring sker som vanligt och dörrutorna kan hissas upp och ner utan att skadas.

bil med nymonterad solfilm

Solfilm

Vi erbjuder solfilm i fyra olika toningar. Välj den som passar ditt ändamål bäst. Vår solfilm reducerar solens UV-strålar med 99%. Vi lämnar 5 års garanti på filmen och 2 års garanti på arbetet. Priset för solfilmsmontering varierar beroende på bilmodell. De flesta bilar kostar mellan 3300: till 3800:-. Kontakta oss för bästa pris till just din bil!

Kontakta oss

Tveka inte att ringa och fråga våra specialister om allt ifrån solfilmsmonteringar, lackförseglingar, interiörservice och bilvårdsprodukter.

Telefon: 08-18 10 33

E-mail: info@team1.se

Prisexempel solfilmsmontering:

Vid speciella bilar och önskemål ring för pris: 08-18 10 33

Vi erbjuder fyra olika toningar att välja på - från kolsvart till näst intill osynligt. Solfilm reducerar 99% av solens UV-strålar.

Solfilm Kombibilar:

Volvo, VW, Audi, BMW, Ford, Opel, Peugeot, Toyota, Mercedes, Kia, Skoda, Renault, Seat

3 700:-

Solfilm SUV:

BMW X5-X3, Audi Q5-Q7, Jaguar, Volvo XC, Nissan, Hyundai, Kia, Skoda

3900.-

Solfilm Sedan:

Audi, Bmw, Volvo VW, Mercedes, Jaguar, Skoda

4000:-

Solfilm Småbilar 5 dörrars:

VW Golf/Polo, Kia, Toyota, Ford, Audi, Bmw, Opel, Citroen, Peugeot, Skoda

3200:-

Toningsgrader

Vår professionella solskyddsfilm går att få i 4 olika toningsgrader. Vi talar om ljusgenomsläpp i % när vi beskriver en solskyddsfilm.
5% ljusgenomsläpp - en “svart” film som stoppar insyn i bilen.
10% ljusgenomsläpp - nästan svart men ändå bra att se ut genom, den absolut vanligaste filmen vi monterar.
20% ljusgenomsläpp - ger ett gott skydd men är möjligt att se in i bilen.

30% ljusgenomsläpp - för dig som vill ha en lätt “röktonad” look.

Är du bilhandlare?

Vill du serva dina kunder med att få solfilm monterad innan de hämtar sin nya eller nyinköpta begagnade bil?

Vi utför solfilmsmonteringar på plats hos er enligt tidsbokning.

Kontakta oss för mer information och för tidsbokning.