BSR motoroptimering Stockholm

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka en tid? Kontakta oss på info@team1.se eller ring oss på 08-181033. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Motoroptimering i världsklass

Vi är BSR Stockholm Premium Servicecenter

 

Vill du ha ännu mer effekt i din bil?

BSR erbjuder marknadens bästa koncept för motoroptimering. Vi är premium servicecenter för BSR Svenska AB som är marknadsledande specialister på prestandaökning av bensin- och dieselmotorer.

Vi erbjuder gratis lånebil (i mån av tillgång) till dig som köper en ny trimsats hos oss!

Installation av trimsats är alltid gratis hos oss.

Vill du ge din bil ett kraftfullt lyft?

Drömmer du om att få ut ännu mer prestanda och effekt ur din motor? Då har du kommit till rätt plats! Välkommen till Bilvårdsspecialisterna, din främsta partner för motoroptimeringstjänster. Med vår expertis och avancerade teknik kan vi ta din bil till en helt ny nivå av körglädje och prestanda.

Oavsett om du är en entusiastisk förare som letar efter extra kraft eller om du helt enkelt vill ha en mer responsiv och bränsleeffektiv motor, så har vi den perfekta lösningen för dig.

 

Vad är motoroptimering?

Motoroptimering är en teknik som optimerar prestandan hos din bil genom att öka dess effekt och vridmoment. Detta görs genom att anpassa mjukvaran i bilens motorstyrning. Genom att ändra de parametrar som kontrollerar bränsleinsprutning, tändningstiming och laddtryck kan vi förbättra motorns prestanda. Detta ger dig en mer responsiv körupplevelse, bättre bränsleekonomi och ökad hastighet.

Boka motoroptimering
motoromptimering av bil

Motoroptimering

Alla BSR trimsatser är specifikt utvecklade för just det motoralternativ som den är framtagen för. Inga andra system i bilen (som ex. antisladsystem, färddator) påverkas av trimsatsen. 

Kontakta oss

Telefon: 08-18 10 33

E-mail: info@team1.se